teisipäev, 26. september 2017

Lootvina küla traditsiooniline KOV valimisüritus - kohtumine rahvaga!

Põlvamaa ainsa valimisürituse on tänaseks suutnud korraldada Lootvina külaaktiiv. Meie maja oli 8.10 täis rahvast - kohal oli 15 volikokku kandideerivat tublit inimest ning ligi 30 valijat. Enamus olid küll Lootvina inimesed aga oli ka Ahja vallast ja Põlva linnast. Õhtu kestis kaks tundi. Täname kõiki, kes pühapäeva õhtul kodust välja tulid ja "Su nägu kõlab tuttavalt" saatest loobusid :-D ning täname meie külanaisi, kes kooki tegid ning teed keetsid. Seega oli seekord Lootvina kõrtsis KOV valimised 2017. Kohal oli ka kohalik meedia - KOIT (Mati Määrits) ja me saame lugeda maakonnalehest jälle Lootvinast! Täname külavanemat Tõnut, kes selle kutse laiali saatis erakondadele ja valmisliitudele ning Heilit ja Marekit, kes õhtut modereerisid kõigi võimete piirilt ;-) Aitäh eriti meie külanaistele (Margit, Kersti), kes häid küsimusi küsisid rahvavoorus. Lootvina rahval on põhjust uhke olla, oleme ikka veel jätkuvalt aktiivse ja eriti poliitiliselt aktiivse küla mainega väikeküla Põlvamaal. Jätkame! Sest varsti on Põlva suurel vallal meid vaja - küla, kes oma inimestega ja tegemistega silma paistab ning tubli on! Ja veel - nüüd saime teada, et maanteede ja külateede tegemise vajadused vaadatatakse uuesti üle - on aeg aktiivselt end esile tõsta! Hakkame nõudma otse bussiliini Põlva-Vastse-Kuuste-Lootvina-Roiu-Tartu korra päevas edasi-tagasi? Siis äkki tuleb mustkattega tee ka. Ja külamaja tuleb korda saada, saun on kohe valmis......., kuid kogukonnaeluks peab meil endil huvi olema. Kõige suurem rõõm aktivistile ja sädeinimestele on, kui teised kaasa tulevad - seega aitäh toetuse eest, et tulite ja kuulasite ning olemas olite meie kõrtsis 8.10 kell 19! Me läksime ajalukku ;-) 





Pildid erakogust.

Kohal oli raskekahurvägi ehk siis praktiliselt puudus minister Tarmo Tamm aga kõik ülejäänud esinumbrid olid kohal: 
*Tuleviku Põlvamaa valimisliidu esinumber maavanem Igor Taro ja Janno Simso, kui V-K piirkonna kandidaat, kohal oli ka Rey Laas. 
*Sotsiaaldemokraatidest naised Laheda vallavanem Sirje ja riigikogu liige Inara ning kohalik Marju. Lisaks Indrek Sarapuu, Eha Kaha ja Eugen Kolbakov.
*Tarmo Tamm lubas, et Keskerakond on esindatud, kohal olid tänane vallavanem Georg Pelisaar ja Tarvo Asur.
*Põlva EKRE esinumber lubas, et nad on olemas. Pingil istusid Rosma külaaktivist Indrek Käo ja Janno Paas.
*Reforme esindas Lennart Liba, Vastse-Kuuste pikaaegne vallavanem ning tänane Põlva valla volikogu esimees Kuldar Leis. 
*Põlva Areng esinumber keeldus, ka kogu nimekirjast ikka ei tulnud keegi....
*Üksikkandidaat oli saanud info. Aga ei jõudnud. 
TÄNAME.

Põlva KOV volikogu valimiste 2017 erakondade ja valimisliitude pea kõik esinumbrid Lootvina külamajas 8. oktoobri õhtul, kohtumisel külarahvaga - "Luutwina kõrtsin olliva KOV valimise 2017!"
 Pilt M.Määrits
Vasakult vaadates: Kuldar Leis (Reformierakond), Igar Taro ja Janno Simso (Tuleviku Põlvamaa); Tarvo Asur ja Georg Pelisaar kõnelemas (Keskerakond)
Pilt M.Määrits 
Jälle vasakult vaadates: Sirje Tobreluts, Marju Marga ja Inara Luigas (Sotsiaaldemokraadid), Indrek Käo ja Janno Paas (EKRE) ja Lennart Liba (Reformierakond)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar