teisipäev, 20. juuni 2017

Lootvina Ukulele suvekool ja suvepidu 16.-17.06.2017

Janek Marga pildialbum SIIT
Ukulele suvekool oli "hirmus" tore :-D
Osalejate tagasiside:
....................................
Võtsime Lootvina ukulele suvekoolist nii laste kui täiskasvanuna, ühesõnaga terve perega. Ennekõike ja esmajoones lähevad kiidusõnad lasteprogrammile, mis oli korraga asjalik ja lustlik, töine ja mänguline, tegus ja puhkepausirohke. Teise päeva õhtuks oli ka päris algajatel uskumatult palju selge. Kõik said oma etteastega hsti hakkama, tundsid sellest suut rõõmu ja olid enesekindlad.

Suurte õpitubades tegi asja keerulisemaks see, et oli nii neid, kes juba mängivad pilli kui ka neid, kes polnud elu sees seda teinud. Algaja jaoks oli seega "no teeme nüüd näiteks C-duurist... jaa, läheb" täiesti lootusetult üle pea. Hästi palju abi oli täitsa tavalistest harjutustest- duuride vahetuste harjutustest, lihtsate meloodiate näperdamistest, .... Seega, edaspidi soovitaks jagada grupid hoopis mitte vanuse, vaid taseme järgi. Mitu korda mõtlesin, et oleks pidanud lastegrupiga liituma . Kohatisele täielikule käparditundele vaatamata oli kogu kogemus ülimalt vahva ning motiveeriv ja lõpulauluks esitatud "Kauges külas" oma nelja duuriga tuli välja küll. Sain julguse pilli proovida ja laulda ning teen seda edasi ka! Suvekool ajas pilliisu peale ja meie majja tuleb üks ukulele kindlasti. Seega elumuutev ettevõtmine, onju! Omal käel ei ei mina ega ülejäänud pere kindlasti proovinud ega ukulelet proovinud.

Ülitore oli, et suvekooli juurde kuulus ka Ukuleleorkestri bändiga pidu. Alles siis sai tõeliselt aimu, mida see pill tegelikult võimaldab ning isu läks veelgi suuremaks. Muidugi, õpetaja Virgo näitas tundides ka kogu aeg, mida suudab, aga bänd on ikka midagi muud. Tore oli ka ühine vaba harjutusaeg, mis andis teise päeva õhtuks juba mõnusa jämmi mõõdu välja. Seega, edaspidiseks jällegi- kui põhitõed on kätte jagatud, on iseseisva töö aeg igati omal kohal.
Praktiline pool oli hästi korraldatud, toimumispaik mõnus ja hubane, võimalus olla sees ja väljas ning soovi korral tunniandmise ruumist hoopis eraldi ruumis harjutamas. Toit oli mõnus ja kodune, iseäranis reedel (laupäeval oli vist kokapiigadel väsimus juba peal :)).
Lastest veel: põnev oli nii suurtel (11-aastane) kui väikestel (4-aastane). Väga meeldis, et lastel oli kogu aeg tegemist ning kõigisse tegevustesse kaasati ka kõige pisem, ükskõik, kas tegu oli draamatunni või vaba mänguajaga. Tegi, nagu jaksas ning leidis, et oli kõige toredam "ukuleeeeelekool" üldse.
Inga
............................................................
Ma sain palju uusi tutvusi ja kohtusin lahedate uute inimestega Tartumaalt. Sain oma ukulelele oskusi arendada professionaali käe all. Ööbimine ja võimalused olid väga head, rahvas sõbralik. Toit oli väga maitsev ning sain ise ka köögitoimkonnas kaasa lüüa. Laagrist jäid väga head emotsioonid ja kõik õnnestus minu jaoks 100%
See oli minu tagasiside ühtegi halba asja polnud, ausõna. See oli läbi aegade kõige südamlikkum ja toredam laager, kus ma viimase viie aasta jooksul käinud olen
Jasmin
..............................................................
Minu arust oli ka väga äge, sain uusi algteadmisi ukulele kohta ja see oli nii mõnus laager (inimlik). +see seltskond oli ka väga tore ja see kuidas sa meiega suhtlesid oli 5+
Karmen
.............................................................

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar