kolmapäev, 7. detsember 2016

16.12 kell 20.00 on kultuurimajas külaseltsidele jõulupidu!

MTÜ Lootvina Külaseltsile on kutse tulla 16.12.2016 kollektiivide ja külaseltside jõulutrallile Vastse-Kuuste kultuurimajja.

Kõigilt osalevatelt kooslustelt oodatakse ka isetegevuslikku etteastet (laul, tants, luule, ...vms). Kuna meie külarahvas on aktiivne erinevates isetegevusgruppides (segarühm, line-tants, laulukoor, näitering), siis on meist muist aktiivsed juba sel peol kirjas. Nüüd küsimus meie külarahvale, et kas on ka rohkem tahtjaid? Sel juhul palun ühenduge Lootvina külavanema Tõnuga ja andke oma soovist teada!

Käiksin välja idee etteastena valmistada "väike luulekava". Selleks ei pea proove tegema, vaid ennem sealsel peol korraks läbi proovima! Luuletused otsiksin ise, need ei pea peas olema (tuleb maha lugeda) ja ka juhendaksin siis huvitatuid.

Seega, kas LOOTVINA KÜLASELT saab olema esindatud valla jõulupeol?
Oma soovist teata Tõnule hiljemalt 15.12.2016

Seotud kujutis



NB! Nüüdsest postituse all ka kommenteerimise võimalus. Klikka "kommentaar" sõna peal ja sulle avanevad kommentaarid või võimalus ise ka arvamust avaldada. Seda saad teha nii anonüümselt, panna mõne nime või oma kena nimega. Avalda arvamust! 

1 kommentaar:

  1. Saab ka kommentaarida! Vajuta "kommentaari" peale ja muudkui kirjuta. Saab ka anonüümselt ;-)

    VastaKustuta