pühapäev, 3. märts 2019

Lootvina rahvas käis valimas ja tähistas vastlaid 3.03.2019

 
Lootvina rahva parim osa kogunes 9.30 külamaja juurde, hõiskas küla lipu :-) ja Oru talu hobuse Rikkuriga, EV lipp turjal, asusime matkama Vastse-Kuuste kultuurimaja poole, kus meie jaoks valmisjaoskond oli ootamas. 

 Enne seda aga lasime hobune Rikkuril teha meile oma soovitus, millist erakonda valida. Panime juhuslikus järjekorras erakonna nimedega paberid ning igaühe peale porgandi.

 Ning Oru talu hobune Rikkur oli väga kiire reaktsiooniga: haaras Reformierakonna paberi pealt omale porkna. Teisena pakkus Marin oma paberit ja no ei läinud peale (EKRE oli sinna kirjutatud) aga see eest EV200  porgand läks loosi küll.

Seejärel hakkasime minema!

Stiilinäide valima minekust:


Kõik me ei matkanud, mõned VIPid saabusid autodega (no olid tervise vabandused) ja Lootvina vägi astus sisse ning tegi oma otsused. Pildil meie külavanem valikut kasti laskmas!

Natuke kõik see mees ajaas juttu ja liiguti tagasi. Ilm oli fantastiline ja matk väga mõnus. Lapsed said elamuse hobumaratonkäruga sõitmisest.


Peale söömist (aitäh Leviale ja Heilile, kes köögis müttasid //neil juba oli e-valitud// ja hernesupi, kuklid, hääd kooki meile pakkusid. Lauas kirjutasime me sedelitele kõik oma halvad ja negatiivsed omadused ning LondiJaani tehtud puuslik sai külge kõik selle jama. Traditsioonilise tuleloitsu ühisütlemisel süütas puusliku selleaastane meister põlema kõik me negatiivse ning tuli puhastas. Hiljem said soovijad puhastada enda keha külasaunas ja uskuge - hing sai ka puhtamaks!

Rohkemaid pilte vaata SIIT
Täname
Oru talu
Heili ja Levia - supi ja muu hea eest
Jaan Lond - puusliku meisterdamine
Aivar Ein - sauna kuum

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar